Fodor Zsóka és Oszvald Marika kétszemélyes színdarabot próbálnak. A darab rengeteg párbeszédet tartalmaz, ezért a két művésznő úgy döntött, a sikeres munka érdekében összeköltöznek.

"Az Összezárva című kétszemélyes darabunkat próbáljuk. Nem könnyű, hiszen nyolcvan oldalnyi szöveget kell megtanulnom, ráadásul Marika több darabban is próbál, éppen ezért remek megoldást találtunk ki. Leköltöztem Marikához, most is itt vagyok nála. Naponta több órát próbálunk, mert heteken belül itt a bemutató! A darab két asszonyról szól, akik bekerülnek egy idősek otthonába, és bár az erős és ellentétes egyéniségük miatt eleinte nem jönnek ki jól egymással, időközben egyre több közös pont derül ki a múltjukból, ami összeköti őket. Nagyon élvezem a közös próbákat, Marika ráadásul csodálatos vendéglátó! Hatalmas adag, isteni finom ételeket főz, egy-két kilóval már biztosan nehezebb vagyok, mint az érkezésem előtt" -  árulta el a Metropolnak Fodor Zsóka.

Life TV

A színésznő megkönnyebbülten áll színpadra hamarosan, hiszen már mindkét koronavírus elleni oltását megkapta. Az első adag kínai vakcinát nőnapon, a másodikat húsvétkor. Úgy gondolom, az elmúlt egy évben mindent megtettem a vírus elleni védekezés érdekében. Az egész karantént mecseki sétával és pókerkockázással töltöttem a pécsi barátnőimmel. Ezenkívül ügyeltem a kézmosásra, a maszkviselésre, ráadásul hosszú évek óta vitaminokat szedek, különleges gyógyitalt iszom és a reggelt mindig egy gerezd fokhagymával kezdem. Vallásos ember lévén fatalista vagyok. Ha történnie kell valaminek, akkor úgysem tehetek ellene. Bízom a Jóistenben" - mondta.