Sharon Stone 2001-ben stroke-ot kapott, ami kis híján végzetesnek bizonyult, a színésznő állítólag látta is azt a bizonyos alagutat. Halálközeli élményéről könyvében is írt, most egy talkshow-ban mesélt róla.

Sharon Stone a The Late Late Show-ban, James Corden műsorában idézte fel halálközeli élményét, amiről önéletrajzi könyvében, a The Beauty of Living Twice-ban is írt.

Sharon StoneForrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő 2001-ben kapott stroke-ot, napokig volt vérzés az agyában, mire kórházba került. Ahogy hordágyra tették, hogy átszállítsák egy másik intézménybe, hirtelen minden elsötétült neki, a továbbiakról így mesélt: "Úgy éreztem, hogy sodródom felfelé, és akkor egyszer csak ott volt ez a fényes alagút. Az alagút szájánál néhány ember volt, akik nagyon közel álltak hozzám, akikkel törődtem, amikor meghaltak, ők néztek lefelé."

"Úgy éreztem, azt mondják nekem, hogy ez mind jó, minden rendben lesz, csodálatos lesz. Én meg úgy gondoltam, hogy oké, akkor veletek leszek, miközben nagyon gyorsan haladtam feléjük" – tette hozzá. A színésznő ez után úgy érezte, mintha mellbe rúgták volna, valószínűleg ez volt a defibrillátor, amivel végül újraélesztették. A teljes beszámolót megnézheti itt: