Bár Berki Krisztián nagyon örül annak, hogy újabb lánnyal bővül a családja, a jövőben mindenképp szeretne egy kisfiút is, aki továbbviszi a Berki nevet.

"A megismerkedésünk után Mazsi nagyon szeretett volna gyermeket, én kivártam egészen eddig a pillanatig. Megmondtam neki, hogy én még három gyermeket szeretnék tőle, de most, az elmúlt időszak hormonváltozásai miatt ezt újra kell gondolnom. Ugyanis egy nap négyszer válunk, és hatszor békülünk ki. Lehet, hogy Natikával együtt szeretnék majd három gyermeket. Most jöhet az első szerelemgyerekünk, utána pedig jöhet egy királyfi, egy trónörökös" - mondta.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Ami a hormonváltozást illeti, Berki Mazsi elárulta a Borsnak, hogy valóban elég erős a hangulatingadozása, van, hogy teljesen indokolatlanul elsírja magát. "Ahogy mondani szokták, egyszer fent, egyszer lent! Előfordul, hogy úgy fáj a derekam, hogy azon kacagnom kell, röhögőgörcsöt kapok, majd a következő pillanatban a semmitől elsírom magam a kanapén. Így hát valóban előfordul, hogy egy nap négyszer is elválunk, ráadásul olyan badarságok miatt, hogy másnap megkérdezem magamtól: hogy lehettem ilyen hülye?" - vallotta be.