A pornósztárok általában nem a színészi alakításaikkal válnak híressé, de azért előfordul, hogy megpróbálkoznak komolyabb, szöveges szerepekkel is, amihez nem kell magukat meztelenül mutogatniuk. Tévésorozatokban is feltűnt már több pornószínésznő, közülük mutatunk be párat.

Sasha Grey

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Presley Ann

Több mint kétszáz pornófilmben játszott, köztük tévésorozatok pornós paródiáiban is: olyan alkotásokban láthatta őt a közönség, mint a Seinfeld: A XXX Parody, a This Ain't Star Trek vagy a Sasha Grey's Anatomy. 2009-ben egy komolyabb színészi munkát is elvállalt Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjében, amire a Törtetők készítője is felkapta a fejét, és hat epizód erejéig szerepeltette sorozatában.

Jenna Jameson

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alexandra Wyman

Húszéves korában kezdett el pornózni, és hamar fel is kapták, rengeteg díjat kapott. Howard Stern filmjében, az Intim részekben már ruhában is megjelent, később a Nash Bridges – Trükkös hekus vagy a Kemény motorosok egy-két epizódjában láthatták a nézők. Realitykből is ismerős lehet, olyan műsorokban tűnt fel, mint a Paris Hiltonnal forgatott The Simple Life vagy a KISS-frontember mindennapjait bemutató Gene Simmons: Family Jewels.

Sahara Knite

Forrás: HBO

A Trónok harcában az Armeca nevű szereplőt játszotta négy epizódban, tavaly pedig a Szép új világ sorozatváltozatában is megjelent egy részben. Bár az HBO fantasysorozatában is meztelenre vetkőztették, korábban sokkal durvább alakításai voltak olyan filmekben, mint a Big Cocks in Her Little Box, a Sperm Filled Sluts 3 vagy az Indian Anal. Annak idején egyébként tisztes polgári állása is volt, nyolc évig ruhaipari technikusként dolgozott.

Veronica Hart

Forrás: Wikimedia Commons

A hetvenes, nyolcvanas években volt ismert pornósztár, később pedig olyan filmekben kapott kisebb szerepet, mint a Boogie Nights vagy a Magnólia. 2001-ben feltűnt a Lady Chatterley szeretői című sorozatban, majd ugyanabban az évben a Sírhant művek egyik epizódjában is, ahol kvázi önmagát játszotta: egy pornósztárt alakított, aki megpróbált játékfilmekbe is bekerülni, de mindig csak prostituáltak vagy sztriptíztáncosnők szerepét osztották rá.

Lapozzon, hátravan még pár, sorozatban is látott pornósztár!