Vágólapra másolva!
A járványhelyzetben lánya, Niki lett a családfenntartó Zalatnay Cini életében. Az énekesnő mindkét oltását megkapta, és reméli, hamarosan újra koncertezhet - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Nemcsak emberileg, de anyagilag is komolyan megviselte az utóbbi több mint egy év Zalatnay Saroltát. Az énekesnő még mindig az ország legkeresettebb sztárjai közé tartozik, de fellépések híján neki is gondot okoz a megélhetés.

Cini a bajban szeretett lányára, Nikire támaszkodhat,

aki két éve költözött haza Angliából és most egy egészségközpontban dolgozik, ezzel ő lett a kenyérkereső a családjukban.

„Most nincs más megoldás, Niki a családfenntartó, mert a tartalékok sajnos kezdenek kifújni. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Többek között ezért is remélem, hogy nyáron zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség!" – fogalmazott az énekesnő.

Zalatnay Sarolta Forrás: TV2

Már mindkét oltásán túl van, sőt, a védettségi igazolványát is megkapta. A 73 éves énekesnőt így már semmi nem tartja vissza attól, hogy ismét színpadra álljon, és nagyon bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba és végigkoncertezheti a nyarat.

Kicsit el vagyok keseredve, amiért már egy éve ilyen nehéz az élet... Az éltető erő számomra a színpadon van, a közönség szeretetében, az éneklésben. Ez a járvány elvette tőlünk mindazt, ami jó és fontos volt számunkra. Szeretném most már visszakapni, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra színpadra állhatok" – fogalmazott Zalatnay Sarolta.