Beoltatta magát Pápai Joci 16 éves lánya

Pápai Joci és a lánya
Vágólapra másolva!
Nemrégiben töltötte a tizenhatodik életévét Pápai Joci lánya, de már érett, felelősségteljes döntést hozott: Hanna beoltatja magát a Pfizer-vakcinával.
Vágólapra másolva!

A kórházi oltópontokon a Pfizer-vakcinát kaphatják meg azok a fiatalok, akik regisztráltak és időpontot foglaltak. Pápai Joci lánya is élt a lehetőséggel. "Mi a párommal mindketten beoltattuk magunkat, de mivel Hanna idén januárban tizenhat éves lett, rábíztuk a döntést.

Azt nem tudom pontosan, hogy mikorra kapott időpontot, ma van az utolsó nap, amikor beolthatják, talán már fel is vette a Pfizer-vakcinát" - mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: Pápai Joci/Instagram

Hanna pontosan tudja, hogy milyen veszélyekkel jár, ha valaki elkapja a koronavírust, ugyanis az édesapja decemberben átesett rajta. Pápai Joci akkor azt hitte, hogy megúszta komolyabb szövődmények nélkül, de közel félévvel azután, hogy elkapta a vírust, a sürgősségi osztályon kötött ki. Úgy véli, ennek az volt az oka, hogy a teniszedzésen túlhajtotta magát. Nagyon megijedt, amikor hirtelen rosszullétet érzett, mindkét karja és a nyelve is zsibbadni kezdett, valamint leesett a vércukorszintje. Az orvosok szerint poszt-covid tünetek okozták a bajt, és a veszélyesen alacsony vérnyomásból eredtek.