Nemrégiben töltötte a tizenhatodik életévét Pápai Joci lánya, de már érett, felelősségteljes döntést hozott: Hanna beoltatja magát a Pfizer-vakcinával.

A kórházi oltópontokon a Pfizer-vakcinát kaphatják meg azok a fiatalok, akik regisztráltak és időpontot foglaltak. Pápai Joci lánya is élt a lehetőséggel. "Mi a párommal mindketten beoltattuk magunkat, de mivel Hanna idén januárban tizenhat éves lett, rábíztuk a döntést. Egyáltalán nem erőltettünk semmit, hiszen már nagylány. Rendkívül felelősségteljes döntést hozott, regisztrált az oltásra. Azt nem tudom pontosan, hogy mikorra kapott időpontot, ma van az utolsó nap, amikor beolthatják, talán már fel is vette a Pfizer-vakcinát" - mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: Pápai Joci/Instagram

Hanna pontosan tudja, hogy milyen veszélyekkel jár, ha valaki elkapja a koronavírust, ugyanis az édesapja decemberben átesett rajta. Pápai Joci akkor azt hitte, hogy megúszta komolyabb szövődmények nélkül, de közel félévvel azután, hogy elkapta a vírust, a sürgősségi osztályon kötött ki. Úgy véli, ennek az volt az oka, hogy a teniszedzésen túlhajtotta magát. Nagyon megijedt, amikor hirtelen rosszullétet érzett, mindkét karja és a nyelve is zsibbadni kezdett, valamint leesett a vércukorszintje. Az orvosok szerint poszt-covid tünetek okozták a bajt, és a veszélyesen alacsony vérnyomásból eredtek.