Dér Heni egy étteremből jelentkezett be pár nappal a szülés után, a fotója mellett sorra érkeznek a negatív kommentek.

Az énekesnő a napokban hozta világra a kisfiát, már otthon vannak a babával, erről az oldalán számolt be a rajongóinak. Ugyanitt osztott meg most egy olyan képet, amit egy étteremben készített, mellette pedig így írt: "Van, amikor nem a fine diningra és a kalóriaszámolásra vágyik az ember... S van, amikor ez bátran bele is fér. Aki érti, tudja miről beszélek."

Sokan úgy gondolják, egyáltalán nem elfogadható, hogy egy pár napos babát otthon hagy, ők ilyeneket írtak az oldalán: "A fiadat ott ringatod magad mellett vagy egy hét után már le is passzoltad a rokonoknak?" - vonta kérdőre az egyik követője, egy másik pedig még ennél is keményebb véleményt alkotott: Akárhogy is számolom, nem telt el egy hét a szülésed óta, és már étterembe járkálsz? Ki van az újszülött babával? Gratula a hozzáállásodhoz, már most." Ilyen kommentet is olvasni: "Eddig ment a házhoz rendelés, most is mehetett volna. Nem, nem vagyok irigy, én voltam olyan szar anya, meg feleség, hogy még a császár után is főztem, stb. És nem, nem volt segítségem, bár lehetett volna. De a gyereket nem másoknak szüljük." 

Az énekesnő az egyik hozzászólásra válaszolt, így árulta el, hogy a kép már korábban készült,  csak most osztotta meg az oldalán: "Katica néni! Az nem tetszett eszébe jutni, hogy ez lehet egy hetes fotó? Kössön már bele még valamibe!!!" - írta.