Az énekesnő új fotójára rengeteg dicséret érkezett, de többen is úgy látták, hogy megcsináltatta a száját - nekik üzent.

"Botox fér még ajkaidba? Mennyivel szebb, természetesebb a Vera!" -  írta egy kommentelő, majd hamar érkezett is a válasz Tóth Gabitól: "Botoxot nem tesznek szájba tudtommal, bár nem értek hozzá, hisz nem volt még alkalmam kipróbálni." A többi üzenetre nem reagált az énekesnő, de most egy újabb, hosszú bejegyzéssel jelentkezett a szépségről.

"Mitől szépül meg a lélek? Többek között attól is, hogy nem fáj, ha valaki szép testileg és lelkileg! Nekem például nem sértés, nem szorongás, nem frusztráció, ha valaki rendben van önmagával! Egyszerűen örülök eés elismeréssel, szeretettel nézem a szépet, mert látom benne a küzdelmet, a megannyi bánatot, a sikerélményt! Miért lett divat bántani a szépet? Nem elnyomni kellene, hanem együtt fejlődni, és szeretettel figyelni, ki merre halad az útján! Hiszem, hogy egyszer mindnyájan célba érünk és találkozni fogunk! Én tisztelettel figyelem továbbra is azokat, akik előttem járnak a fejlődés útján testileg és lelkileg egyaránt!" - írta friss posztjában.