Fásy Ádám: Életem végéig gyógyszert kell szednem, csak így maradok életben

Fásy Ádám
Vágólapra másolva!
Exkluzív interjút adott Fásy Ádám, akit a szívműtéte utáni gyógyulásáról kérdezett a Ripost. A mulatós sztár azt mondta, a felesége és a lánya minden percben mellette áll, és vigyáznak az egészségére. Fásy Ádám bevallotta, nehéz és hosszú gyógyulás áll előtte: sokat kell lazítania és élete végéig gyógyszereket kell szednie.
Vágólapra másolva!

Fásy Ádám május elején esett át egy komoly szívműtéten, a beavatkozás pedig hosszú időre korlátozza a mulatós zene királyának életét.

„Gyógyulófélben vagyok. Az orvosok gyógyszerekkel nyolcvan és száz között tartják a vérnyomásomat, hogy a szívemet ne terheljük. A közérzetem még mindig nem az igazi, de ahogy egyre többet süt a nap, kezd a hangulatom is visszatérni. Sokat alszom, délután több órára lepihenek. Marika és Zsüliett mindent elkövet, hogy a kedvemre tegyen, úgy dédelgetnek, mint egy kisgyereket. Próbálnak lassan visszaterelni a normális életbe, de meg kell húznom egy határt, mit vállalok a jövőben.

- írja az exkluzív interjú részleteire hivatkozva a Ripost.

Fásy Ádám jövőre lesz hetvenéves. Az elmúlt években sokat fogyott, rengeteget tett az egészségéért.

Fásy Ádám Forrás: Facebook/Fásy Ádám

„Régóta nem az én kezemben van az irányítás, de még nem tervezek visszavonulni" – mondja nevetve Fásy. „Nyáron kiderül, hogy a jövőben mennyi munkát engedhetek meg magamnak. Zsüliettre semmit sem szeretnék ráerőltetni, neki megvannak a saját elképzelései a jövőjére nézve.

mindig ötletelek, a család csak nehezen bír visszatartani a munkától."

Lánya, Fásy Zsüliett azt mondta, nagyon megviselték őket a történtek, amikor kiderül, milyen állapotban van az édesapja. „Fel sem tudtuk fogni, olyan gyorsan történt minden, így legalább apu nem látta rajtunk eluralkodni a pánikot. Tudtuk, hogy baj van, csak azzal nem voltunk tisztában, mekkora" - mesélte.

Abban biztos vagyok, hogy apunak ez egy jel volt: vissza kell venni a tempójából. Nem könnyű, mert most is folyamatosan nekünk kell rászólni, hogy pihenjen le, aludjon, és egyelőre verje ki a fejéből a munkát, mert teljesen fel kell épülnie."