Leépült a Jóbarátok sztárja, aggódnak érte a rajongók

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, a világjárvány miatt többször is elhalasztották a nagy Jóbarátok-találkozót, de az első előzeteséből a premier dátuma is kiderült, május 27. lesz. 
Vágólapra másolva!

Még csak az amerikai nézők láthatják majd a hat főszereplő újbóli találkozását: mivel az amerikai HBO Max exkluzív tartalmáról van szó, a magyar HBO-n, illetve HBO GO-n májusban még biztosan nem lesz elérhető a Jóbarátok-találkozó, későbbi premierre azonban lehet számítani – közölte az HBO magyar irodája.

Egy most kikerüllt videón Matthew Perry is beszél, 5.20-tól látható, egyértelműen nem a régi, lassan mondja a sztorit és egyáltalán nem tűnik úgy, mintha élvezné. A színésznek súlyos alkoholproblémái voltak a korábbi években. A videó közel 8 perc, az egykor jóképű, szellemes Chandler alig látszik, alig mond valamit, erősz a kontraszt a többiekkel, hiszen régi barátai, munkatársai vígan fecsegnek, gesztikulálnak, jól érzik magukat. Kicsit olyan, mintha a felvétel készítői rejtegetnék őt. Ha ilyen a legviccesebb megszólalása, amit be mertek vágni, milyen lehet a többi? Itt a videó: