Xantus Barbara

A színésznőt évekig zaklatta a férfi, mire elege lett a folyamatos üzenetekből, hívásokból, és a rendőrséghez fordult, feljelentést tett. "A vád szerint a terhelt 2018 júniusa és novembere között telefonon, e-mailben és SMS-ben zaklatta a sértettet. A sértett többször felszólította a vádlottat arra, hogy zaklatásával hagyjon fel, de ő ennek a kérésnek nem tett eleget" - áll az ügy leírásában.

Forrás: Instagram, Xantus Barbara

Xantus Barbara védője szerint azonban a zaklatás nem ért véget akkor, ugyanis a tárgyalást megelőző nap is kapott olyan üzenetet, ami feltételezésük szerint a férfitól származik. A kissé zavartnak tűnő vádlott beismerte, hogy korábban többször megkereste a színésznőt.

Gáspár Evelin

Távoltartási végzést kért családja miatt Gáspár Evelin, aki azt állította nemrég, hogy a volt párja zaklatja és zsarolja őket.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Gáspár Evelin és barátja januárban szakítottak, de a helyzet annyira elmérgesedett, hogy a férfi a korábban Evelinről készített intim fotókat osztott meg közösségi oldalán, majd veszekedés alakult ki a két család között. Ez odáig fajult, hogy Gáspárék feljelentést tettek a férfi, majd az apja ellen is, aki életveszélyesen megfenyegette őket. "A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat, és megtettük a szükséges jogi lépéseket" - mondta Gáspár Győző.