Másfél év telt el, és még mindig rémálmai vannak a balesetről Gáspár Beának.

Soha többé látni sem akarja azt a nőt Gáspár Bea, aki sok álmatlan éjszakát és rémálmot okozott neki és a családjának. Gáspár Bea, a férje és kisebbik lányuk még 2019 novemberében ütköztek össze az autópályán egy nővel, aki a forgalommal szemben hajtott beléjük. Szerinte az életüket csak az erős kocsijuknak köszönhetik, a vétkes nő ráadásul azóta be is perelte a családot. Emiatt nemrégiben meg kellett volna jelennie a bíróságon, de a nő az utolsó pillanatban visszavonta a feljelentést.

Mokka

Gáspár Beában ennek ellenére még mindig maradt düh, és az eltelt idő ellenére is gyakran küzd ő és a családja rémálmokkal, rossz érzésekkel. 

Nagyon remélem, hogy soha többé az életben nem lesz ezzel a nővel dolgom. Ő is reménykedjen benne, hogy nem lesz velem dolga.  Nem szeretnék vele sem személyesen, sem közúton találkozni sem, mint gyalogos, sem úgy, hogy megint frontálisan találkozzunk. Nem szeretnék vele semmilyen szinten találkozni!" - mondta a Tények Plusznak Gáspár Bea, akinek azóta is nehéz végigmennie azon az útszakaszon, ahol egykor a baleset történt.