Szujó Zoltán: Velem is előfordult, hogy elbóbiskoltam a Forma–1-en

Szujó Zoltán
Vágólapra másolva!
A TV2 Ninja Warrior Hungary egyik műsorvezetőjeként új szerepben láthatjuk nemsokára a képernyőn Szujó Zoltánt.
Vágólapra másolva!

A riporter a Blikknek bevallotta: tud tipikus nézőként viselkedni, amikor vasárnap délután leül megnézni egy Forma–1-es futamot, és azt is elmondta, drukkol-e valakinek. "Unalmas válaszom lesz, mindnek szurkolok.

Akit utoljára kedvencként meg tudnék jelölni, az Alain Prost volt. Érdekes lenne Hamilton nyolcadik vb-címe, de nyerje meg az utolsó körben, az utolsó méteren. Vagy Verstrappen elsője, akit soha nem láttam még ennyire összeszedettnek. (...) Az angol közvetítést nézem, őket is személyesen ismerem, még a háttérmunkatársakat is. És igen, velem is előfordult, hogy elbóbiskoltam a Forma–1-en, ezt most töredelmesen be kell valljam."

HírtTV

"Amikor először megkerestek ezzel, első hallásra nem láttam magam ebben a műsorban. Aztán végiggondoltam, hogy egy televíziósnak akár olyan feladatokat is meg kell tudnia oldani, amelyben elsőre nem tudja magát elképzelni. Végül a kíváncsiság nagyobb volt bennem, mint a félelem" - mesélte az új feladatról.

Tilláról is mesélt, akivel közösen forgatnak: "Ő egy impulzív ösztöntelevíziós, ugyanakkor egy rendkívül jó kolléga. Le kell követni, és ez nem könnyű, hajlamos túlpörögni, de közben folyamatosan figyel arra, aki mellette áll.

18 éven át csináltam a Forma–1-et, és már nagyon hiányzott valami más impulzus, újszerű, és ezt most megkapom."