Kökény Attila meghízott a karantén alatt

Kökény Attila
Vágólapra másolva!
Kökény Attila felszedett pár kilót a karantén alatt, amit igyekszik leadni – de nemcsak fogyókúrázni kezdett, új szakmai tervei is vannak.
Vágólapra másolva!

Kökény Attila a Ripostnak mesélt arról, hogy fogyókúrába kezdett, aminek nemcsak az egészsége miatt érzi szükségét, de azért is, hogy jobban mutasson a színpadon.

"Azt vettem észre, hogy a karantén alatt megnőtt a hasam. A forgatás alatt felvettem az öltönyömet, de végig behúzott hassal kellett állnom. Legalább öt kilót le kell dobnom, mert sajnos csak a hasamra hízok, így nem tudok inget sem felvenni, mert a köldököm kikukucskál belőle" – magyarázta.

Kökény Attila Forrás: TV2

"Szerencsére már beoltottak, így a hétvégén voltam Erdélyben, előtte Győrben egy születésnapon, és nagyon élveztem. Azt éreztem, hogy én is, és a zenészek is meg voltak újulva, tele voltunk friss energiával" – mondta a koncertekhez való visszatérésről.

Közben egy új projekten is dolgozik, erről így beszélt: "Annyit ültem és pihentem az elmúlt hat hónap alatt, hogy közben kitaláltam egy tök jó dolgot, egy új együttest. Az a neve, hogy Kökény Attila és a Pátria zenekar. A Pátria kávéházban igazi kávéházi zene volt annak idején, és azt szeretnénk, ha ez visszatérne. Régi és új dalokat fogunk játszani. új klipet is forgattunk, ami fekete-fehér, mindenki nagyon elegáns benne, a 30-as éveket idézi. A kultúrának ezen részét nem akarjuk elengedni."