Kiderült, miért volt szörnyen megviselt, és miért beszélt nehezen a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry
Vágólapra másolva!
Matthew Perry állítólag sürgősségi fogorvosi beavatkozás után ment a felvételre.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry is ott ücsörgött a nagy Jóbarátok-találkozón, de egyértelműen nem a régi, lassan beszélt és egyáltalán nem tűnt úgy, mintha élvezné. Az egykor jóképű, szellemes Chandler alig látszik, alig mond valamit az előzetesben, erős a kontraszt a többiekkel, hiszen régi barátai vígan fecsegnek, gesztikulálnak, jól érzik magukat.

„Megszakad a szívem, hogy így látom őt" – írta egy rajongó, nyilván arra utalva, hogy Perry tudatmódosítókat használt sokáig. Ő maga nyilatkozta egyszer, hogy három év kiesett a memóriájából, annyit ivott és drogozott. 1997-ben volt először rehabon, utána többször visszatért az elvonóra, de állítása szerint egy ideje józan, nem fogyaszt alkoholt, nem él kábítószerrel.

Forrás: Instagram, Matthew Perry

A brit Sun szerint nem az életmódja miatt volt lelassult és mogorva Perry a felvételen, hanem egy komolyabb fogorvosi beavatkozás történt korábban, így ment a stúdióba. Mivel a nagy Jóbarátok-találkozót másfél éve tervezgették, legalább 200 ember munkáját kockáztatta volna, nem akarta lemondani a munkát - alighanem a szerződése sem engedte volna ezt.