Koncz Gábor attól tartott, nem éli túl

Koncz Gábor
Budapest, 2012. május 16. Koncz Gábor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Kézlenyomata felkerül a Zamárdiban található kertmozi falára, a filmesek falára. Már ott díszeleg Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula, Makk Károly vagy épp Tordy Géza kéznyomata is.
Vágólapra másolva!

„Nagyon örülök az elismerésnek, mindig jólesik az embernek, ha értékelik a munkáját. Szinte napra pontosan egy éve azt mondtam egy újságírói kérdésre, hogy attól félek, hogy nem érem meg, hogy újra megteljenek a színházak, és felszabadultan várjuk a keddet, a szerdát a vasárnapot, egyáltalán a holnapot.

Azóta annyi változott, hogy itt vagyok, szerencsére élek, bár nem tudom meddig, és megint játszom. Szombaton színpadon voltam, furcsa volt. Tudja, én egy nagyon pörgős pali voltam, de ez az elmúlt másfél év alapjaiban változtatott meg" – magyarázta Koncz Gábor a Borsnak.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ez a semmittevés, a bizonytalanság, a feleslegesség érzése... úgy éreztem, ebbe belehalok! Beszéltem telefonon a barátaimmal, a kollégákkal, ők is mind így voltak, vannak ezzel" – tette hozzá.