Áll a bál a negyedik Jackass-film körül, Jeff Tremaine rendező most távoltartási végzést kért egy korábbi szereplő, Bam Margera ellen.

A Jackass-filmek rendezője, az eredeti sorozat producere, Jeff Tremaine távoltartási végzést kért régi sztárja és barátja, Bam Margera ellen, írja a TMZ.

Egyelőre nem tudni, hogy a saját realitysorozatban, a Viva La Bamban is látott Margera pontosan mivel érdemelte ezt ki, hisz az elmúlt időszakban többször kikelt Tremaine és másik régi kollégája, Johnny Knoxville ellen, a készülő Jackass 4 bojkottjára is felszólította a nézőket – egy távoltartási végzéshez azonban komolyabb indok kellhet.

Bam Margera, Jeff Tremaine és Johnny Knoxville még 2003-ban, az első Jackass-film idejénForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Jurg Carstensen

Margera egyébként azt vette rossz néven, hogy az új Jackass-filmben már nem kapott szerepet, de szerinte több ötletét így is felhasználták.

A készítők ezzel szemben úgy érezhették, hogy Margerával nem lehet együtt dolgozni, hisz a rehab sem segített eddig az alkoholfüggőségén, két elvonókúra között pedig le is tartóztatták egyszer.