Barta Sylvia elárulta, hogy ismerkedett össze a férjével

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Barta Sylvia 21 évvel ezelőtt ismerkedett össze a férjével és gyerekei apjával, Ádámmal.
Vágólapra másolva!

"Amikor a Városligetbe jövök, mindig eszembe jut, hogy a férjemmel itt ismerkedtünk meg először. Akkor is a TV2-ben dolgoztam, és motorral jártam munkába, mert jó idő volt. Az egyik barátom, akivel rendszeresen motoroztunk, mondta, hogy a Vajdahunyad várában van egy nagyon klassz autó bemutató, ugorjunk oda, és nézzük meg munka után. Gondoltam, miért is ne?! Így hát odamotoroztunk... Már messziről láttam, hogy hatalmas lámpákkal van megvilágítva, kordonokkal körbevéve. Rádöbbentünk, hogy igazából egy nagyon elegáns fogadásba csöppentünk bele, bedübörögtünk a nagy Harleykkal, nagy feltűnést keltve. Leállítottuk a motort, elkezdtünk vetkőzni, mert bőrszerkóban voltunk: levettük a bukósisakot, kesztyűt" - mesélte részletesen a történteket a Ripostnak.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

"Akkoriban nagyon sok levelet kaptam, sok hódolóm volt, sokan vágytak arra, hogy megismerkedjenek velem. Ezt ott is megtapasztaltam. Szinte elleptek, nagyon sokan jöttek oda hozzám, hogy bemutatkozzanak.

Kellemes társaság volt már elsőre is, nagyon jó a humorérzéke, rengeteget kacagtunk. Ott megpecsételődött a sorsunk. Utána egyébként az első és a második találkánk is a Városligetben volt. Kiváló randihelyszín, nálunk legalábbis bevált, hiszen már huszonegy éve együtt élünk, tizenkilenc éve boldog házasságban, két gyönyörű gyermekkel és egy kutyával" - tette hozzá.