Nótár Mary négy évig nem kapott pénzt a dalai után

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Nótár Mary egy jogvita miatt négy éve semmit nem keresett a dalaihoz készült videókkal, most azonban vége a krízishelyzetnek: megjelent egy új klipje Kis Grófóval.
Vágólapra másolva!

Nótár Mary négy éve pereskedik volt kiadójával, aminek következtében a videómegosztó oldalakról is letiltották a dalait, így azok után azóta sem kap semmi pénzt – korábban hiába ment pár slágere remek nézettséggel.

Kis Grófónak köszönhetően változott meg a helyzet, az énekesnő ugyanis vele állt össze egy klipre, amely a YouTube-on tíz nap alatt elérte az egymillió letöltést, így már pénz is jár érte:

Mary addig is a rajongóira, a koncertekre támaszkodott, egy hosszú turnéként fogta fel a nehéz időszakot. "Soha egyetlen percig nem gondoltam, hogy visszafordulok, hogy hagyom a karrieremet a fenébe, és belevágok majd valami másba. Rendkívül kitartó vagyok, és hiszek abban, amit csinálok. Ettől vagyok hiteles. Számomra a világon a legfontosabb dolog a zenélés, a szórakoztatás. Még akkor is, ha egy probléma miatt évekig nem keresek pénzt vele" – mondta a Borsnak.