Pánikrohamok gyötrik Zalatnay Saroltát

Zalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe" tv bulvár
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nehezen viselte a mögöttünk álló időszakot.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta fiatalon találkozott először a pánikrohammal, most a koronavírus okozta nehéz helyzet újra felerősítette a tüneteit. "Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: Hisztizel fiam..." - mesélte.

Fotó: Life.hu

"Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma, és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem" - fejtette ki az énekesnő, aki biztos benne, hogy hamarosan ismét legyőzi majd a gyötrő rohamokat.

Vannak ugyan mozgolódások, de még mindig nem tuti minden. De van még bennem annyi tartalék, hogy ezen is túl legyek, és elhiggyem, hogy vége lesz egyszer ennek az egésznek" - mondta a videóban a Ripost szerint.