Az énekesnő nehezen viselte a mögöttünk álló időszakot.

Zalatnay Sarolta fiatalon találkozott először a pánikrohammal, most a koronavírus okozta nehéz helyzet újra felerősítette a tüneteit. "Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: Hisztizel fiam..." - mesélte.

Fotó: Life.hu

"Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma, és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem" - fejtette ki az énekesnő, aki biztos benne, hogy hamarosan ismét legyőzi majd a gyötrő rohamokat. 

Úgy, hogy ennyi ideje nincs színpad, nincs zene, nincs hol levezetődjön egy csomó energia, ami felgyülemlik, és ebből lesz a pánikroham. Ehhez jön a szomorúság, ami amiatt van, hogy még mindig nem igazán látom ennek a helyzetnek a végét. Vannak ugyan mozgolódások, de még mindig nem tuti minden. De van még bennem annyi tartalék, hogy ezen is túl legyek, és elhiggyem, hogy vége lesz egyszer ennek az egésznek" - mondta a videóban a Ripost szerint.