Lement a dupla párbaj a TV2 műsorában: Dani mentette meg a Bajnokok becsületét, rajta kívül öt Kihívó van a legjobb hatban.

Jövő héten véget ér a harmadik Exatlon, amelyet a kékek domináltak – részben azért, mert pirosaknál sok nagy esélyes távozott sérülés vagy betegség miatt. A legjobb hatba a kékektől öt játékos jutott be, de lehet, hogy másképp alakul minden, ha nem sérül meg Franciska, Iza, Krisztián, Lilkó, ha nem lesz beteg Janka. Mindenesetre kialakult a legjobb hat mezőnye, és mindenki megérdemelten van ott.

tv2

A pénteki adásban búcsúzott Halász Vivi és Kővári Viktor is. „Csodálatos volt ez a pár hónap, amit veletek tölthettem. Remélem, hogy én is tudtam nektek adni abból, ami én vagyok. Nem is kérdés, hogy a Kihívóknak kell megnyerni mindkét díjat. Én szurkolok nektek" – mondta társainak közvetlenül a kiesése után Viktor. Jósa Dani az egyetlen bajnok, aki jövő héten még küzdhet a 15 millióért. „Soha nem vittem volna, hogy idáig eljutok. Méltó csata volt, amit Viktorral vívtunk" – summázta az izgalmas versenynapot.