Magyar sztárok, akik nagyon sokat küzdöttek a kisbabájukért

debreczeni zita valkó eszter
ördög nóra berki renáta mazsi
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra az elsők közt vállalta a magyar sztárok közül, hogy lombikprogrammal sikerült teherbe esnie, a történetét azóta többször elmesélte, hogy másoknak is erőt adjon. Valkó Eszter kisfia is mesterséges úton fogant, mint ahogy Debreczeni Zita és Gianni kisfia is - nekik, hosszas küzdelem után, végül a tizedik lombikjuk lett sikeres. Berki Renáta első babáját várja, de neki is szüksége volt segítségre, férjével a harmadik sikertelen beültetés után felkerestek egy specialistát.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra

A TV2 műsorvezetője és Nánási Pál hosszú próbálkozás után döntöttek úgy, hogy belevágnak a lombikprogramba. Ördög Nóra azóta többször elmesélte, hogy milyen nehéz volt számukra ez az időszak, segítséggel is csak a sokadik próbálkozásra esett teherbe. A folyamatos kudarcok és lelki megpróbáltatások miatt, amit át kellett élnie, szakemberhez fordult segítségért. Végül 2013 májusában megszületett a kislánya, nem sokkal később pedig spontán fogant a kisfia.

Tavaly egy beszélgetésben kitért arra, hogy korábban többen megszólták azért, hogy első gyermekének nagy terhet tett a vállára azzal, hogy felvállalta, Mici lombikkal született, de szerinte ezen egyáltalán nincs mit szégyellni.

Nem is biztos, hogy akarta volna tudni, hogy ő egy lombikos baba, de ne tekintsünk úgy a lombikra, vagy a lombikos gyerekekre, mintha ufók lennének" - mondta.

Valkó Eszter

A műsorvezető évekkel ezelőtt tudta meg, hogy természetes úton nem eshet teherbe.

Eleinte nem akarta elfogadni, hogy csak mesterséges úton lehet kisbabája, de végül belátta, nincs más megoldás, és férjével a lombik mellett döntöttek.

Öt évet és több sikertelen beültetést követően 2018 második felében úgy döntött, ez lesz az utolsó beavatkozás, melynek köszönhetően végül 44 évesen sikerült teherbe esnie. 2019 májusában bővült a család, a kisfiú a Simon nevet kapta.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita és Gianni Annoni tavaly év elején jelentették be, hogy első gyereküket várják, és arról is beszéltek, hogy a tizedik lombikkal jártak sikerrel. Mint kiderült, az esküvő előtt már hat inszemináción voltak túl, majd kerestek egy olyan nőgyógyászt, aki meddőséggel is foglalkozik. "Ha összejött volna a baba, akkor sem fért volna el.

a legnagyobb alma nagyságú" - árulta el a modell, aki sokáig injekciózta magát, hormonokat kapott. Végül sikerült teherbe esnie, tavaly nyáron született a kisfia, aki a Gianfranco Máté nevet kapta, és 3850 grammal, 55 centivel jött világra.

"Ami velünk történt, az nem szégyen, és nem gyengeség. Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk" - mondta Gianni.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!