Sokan szerelmi bánatukban esznek, ő másképp dolgozta fel a fájdalmat.

"Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg a genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben. Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement húsz kiló. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek, és amely jó a testemnek is" – mondta el Liptai a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben.

Liptai ClaudiaForrás: Liptai Claudia

Elképzelhető, hogy egy húsz évvel ezelőtti történetre utalt, amikor még a Csíííz című műsorban szerepelt, ahol egy háttérmunkásként dolgozó férfibe szeretett bele, aki nem vállalta kapcsolatukat és végül másik nőnek udvarolt. Ez nagyon megviselte Claudiát, bele is fogyott ebbe – árulta el a Blikk informátora.

De lehet, hogy későbbi időszakot emlegetetett Claudia a rádióban. "2009-ben vált el Gesztesi Károlytól, amit nehéz időszak előzött meg. Valamikor akkortájt kezdődött nála az érzelmi hullámvasút. Azonban a válóper után nem sokkal újra szerelmes lett, amitől ismét ragyogni kezdett. A boldogsága nem tartott sokáig, Daróczi Dávid öngyilkossága újabb mélypontot hozott az életébe. Akkor nagyon lefogyott" – árulta el egy kollégája a Blikknek.