Az énekes 27 éve él boldog házasságban a feleségével, Erikával, de nem tagadja, nekik is voltak mélypontjaik.

Varga Miklós 1994-ben vezette oltár elé kedvesét, akivel 1986-ban jöttek össze, miután Erika táncolni kezdett a Varga Miklós Bandben. A pár ma, 27 évvel később is boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, de azt az énekes is elismerte, hogy bizony voltak hullámvölgyeik.  

Nem titok, az évek során a mi fejünkben is megfordult olykor, hogy külön talán jobb lenne, de ilyenkor mindig arra jutottunk, hogy ha új életet kezdünk, ugyanezek a problémák visszaköszönnek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Rájöttünk, hogy nem érdemes feladni a kölcsönös kötődést és azt a sok-sok élményt, amit együtt éltünk át" - mesélte a Ripostnak Varga Miklós, hozzátéve, hogy megadják egymásnak a kellő szabadságot. 

Igen, ez nagyon fontos, de ez nem jelent szexuális szabadosságot. Engedni kell, hogy a másik is élhesse az életét, ahogy neki jó, és túl kell lendülni azokon a holtpontokon, amik minden kapcsolatban előfordulnak.  Súrlódások mindig lesznek, mert két ember nem egyforma, nálunk is néha csörrent egy-egy tányér, de soha nem célzottan! Ahogy idősödünk, persze benőtt a fejünk lágya. Nem éri meg veszekedni. Nem ezzel kapcsolatban, de gyakran eszembe jut anyám mondása: idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni" - tette hozzá.