A nehéz időszak után új feladatokra koncentrál, és másoknak próbál segíteni Demeter Alexandra, aki két és fél évig volt Bochkor Gábor eltitkolt barátnője.

"Nehéz időszakon vagyok túl, igyekszem új kihívásokra fókuszálni, így elindítottam az Instagram-oldalamon valamit, ami már régóta piszkálta a fantáziámat. A lényege, hogy bárki kérdezhet egészséges életmód, helyes táplálkozás, táplálékkiegészítők és sport témakörben, amire hetente egyszer kérdezz-felelek formában válaszolok. Egészen elképesztő, mennyien kérnek tanácsot és mennyi visszajelzést kapok" - mesélte a Blikknek Demeter Alexandra.

Forrás: Demeter Alexandra/Instagram

A lapnak elárulta, hogy saját történetével kapcsolatban is sokan keresik. Mint korábban megírtuk, két és fél éven keresztül élt titkos viszonyban Bochkor Gáborral, ez az időszak pedig sok fájdalmat okozott neki. Alexandra végül a szakítás mellett döntött, és álmában sem gondolta volna, mennyien merítenek erőt a példájából, megrendülve olvassa a történeteket, amikkel megkeresik őt.

"Egyszer nyilatkoztam erről, hogy elébe menjek a rosszindulatú pletykáknak és kiálljak magamért. Borzasztó nehéz volt ez az út, de tudtam, hogy nem vagyok egyedül, ami most be is bizonyosodott. Nagyon sok levelet kapok, vagy 30 nő történetét hallgattam végig a legutolsó részletekig.  Egyrészt nagyon megterhelő, mert én is újraélek dolgokat, másfelől kötelességemnek tartom, hogy segítsek" - mondta. 

Megdöbbenve olvastam végig annak a lánynak a sorait, aki 5 éve él félelemben egy magas beosztású férfi, egy városvezető mellett. Szinte könyörgött, hogy segítsek neki.  Ilyenkor a család a legnagyobb támasz, de pontosan tudom, hogy sokszor már a legközelebbi hozzátartozóinak is szégyelli bevallani az ember, milyen spirálba került bele. Sok esetben azt szoktam javasolni, hogy kérjék szakember segítségét" - tette hozzá.