Meglepő döntést hozott, elköszönt Vastag Csaba volt barátnője

Görgényi Fruzsina
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba volt barátnője, Görgényi Fruzsina úgy érzi, hogy a közösségi média már több stresszt, mint örömet okoz neki, úgyhogy egy időre búcsút int az Instagramnak.
Vágólapra másolva!

"Az a szakadék, ami az Insta tökéletesített világa és a valóság között tátong, az utóbbi hetekben szorongással töltött el. Elgondolkodtam azon, hogy itt vagyok 31 éves felnőtt nőként, az életem rendben van, a testemmel sem állok hadban, de mégis elkezdtek szépen lassan beszivárogni az olyan mérgező mondatok a fejembe, hogy 'Úristen! Ilyen bőrrel születni kell. Ez nem hiszem, hogy filter!' (...) És természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezek kiragadott pillanatok az egyenarcú lányok életéből, csak mire ezt tudatosítom magamban, már pont kialakult az a rossz érzés, hogy én valamit tuti nem jól csinálok!" - kezdte bejegyzését a színésző, és arról is írt, hogy vajon mit gondolnak a 16 éves lányok ezt a világot nézegetve.

"Természetesen én is szoktam javítani a képeim minőségén, főleg színekben. És igen, én is küzdök a bőrömmel, mert tele van hibákkal, és szeretem, ha az előnyösebbik oldalamról fotóznak, de a testem többi részéhez sosem nyúlok! Betartok egy határt! Számos kutatás kimutatta, hogy a mai fiatal generació úgy nő fel, hogy éppen egy torz énképet alakít ki. Megy a hasonlítgatás, és sokszor egy olyan ideálnak való megfelelés, amit nem, vagy csak veszélyes áldozatok árán tudnak elérni, amik étkezési zavarokhoz vagy öngyilkossághoz vezethetnek. Egy picit most az 'Insta stressz' engem is elért, ezért úgy gondoltam, teszek egy kísérletet arra, hogy 7 napra kilépek a social médiából!" - köszönt el az oldalán, de elárulta, hogy visszatér, és elmeséli a tapasztalatait.