Véget érhet a családi háború Fekete Laciéknál

Fekete Laci
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, csillapodnak a kedélyek, véget érhet a háború Fekete László családjában. Fiával megpróbálják rendezni elmérgesedett viszonyukat.
Vágólapra másolva!

Mint az Origo is megírta, a konfliktust szakmai és üzleti ellentét okozta Fekete Lászlóéknál: apa és fia nem ért egyet a versenyek, valamint a sportág utánpótlásának kérdésében.

Forrás: TV2

"Ez egy maratoni megbeszélés volt, hosszasan tárgyaltak. A végén arra jutott László és Lackó, hogy családon belül kell intézni mindent" - kezdte a Blikknek idősebb Fekete Laci barátja és kollégája, Lázár Csaba, aki a World's Natural Strongman Federation, azaz a Natúr Erős Emberek Szövetségének főtitkára.

Azt fontos tisztázni, hogy mivel ifjabb Fekete Lászlónak semmi köze a szövetséghez, ezért nem kell a szívén viselnie a sportág utánpótlásával és jövőjével kapcsolatos kérdéseket. Erre a szövetség hivatott" - mondta.

Ifjabb Fekete Laci is elmondta, az édesapjával felvették a kapcsolatot. Próbálnak együttműködni a sportág jövője és a békés családi légkör érdekében. "Beszéltünk, és reméljük, hogy minden rendeződik idővel. Azon dolgozunk, hogy menjen a jövőben a közös munka" - árulta el.