Összeköltözik barátjával az Exatlon népszerű játékosa - interjú

Vágólapra másolva!
Ferenc Vivi nem az alapcsapattal érkezett, lassan rázódott bele a játékba, de sok értékeékes győzelmet aratott, 107 futama volt összesen. A bent töltött hetekről, az Exatlon utáni életéről kérdeztük.
Vágólapra másolva!

Hónapok óta kinn vagy Dominikán, már nem vagy játékban. Van honvágyad?
Nem számolom a napokat, nemsokára úgyis találkozom a szeretteimmel. Próbálom kihasználni az időt, élvezem a napsütést, szurkolok a többieknek. Dolgok, tárgyak nem hiányoznak otthonról, csak emberek, a családom, a barátok.

tv2

Csalódtál a kiesésnél?
A párbaj előtt sokat beszélgettünk a csapattársakkal, és emlékszem egy beszélgetésünkre Dórival. Azt mondta, hogy küzdjek úgy, hogy a műsor után nyugodt legyen a lelkiismeretem. Én megtettem mindent, kiadtam, ami bennem volt, így

. Az a nap nem sikerült olyan jól, de aznap megtettem mindet, lehet, hogy ennek így kellett lennie.

Ez az első utad Európán kívül?
Európán belül rengeteget utaztam. Majdnem kijutottam Amerikába, de a vírus miatt vissza kellett mondanom. A kiesés óta nyaralás van valamilyen szinten, de azért vannak szabályok, például csak kísérettel hagyhatjuk el a hotelt.

tv2

Ki lett a legjobb barátod itt az elmúlt hónapokban?
Nem titok, Anna került legközelebb hozzám, de a többiekkel is nagyon jól kijövünk. Mindenki nagy mosollyal fogadja a másikat, amikor újra találkozunk.

Van barátod, aki otthon vár?
Igen, otthon vár a család és a barátom, hat éve vagyunk együtt, most volt az évfordulónk. Mivel épp játékban voltam, nem tudtuk megünnepelni, még távolról sem, de majd bepótoljuk. Ő az, aki vár rám, és az elejétől fogva támogatott - persze így tett a családom is. Sokat gondoltam rá, követte a műsort, nézett minden nap. Jó érzés volt, hogy drukkolt nekem.

Mivel fiatal vagy, megkérdem: első szerelem?
Tinédzserkori szerelem volt előtte, de igen, ő az igazi. Az összeköltözést is terveztük, ha hazaérek, sort kerítünk rá. Füleken szereznénk élni, a kisvárosban, ahol felnőttem.

tv2

Itt egészen más a klíma, mint otthon. A Karib-tengernél mire kell figyelni a szépségápolásban?
Sajnos a versenybe nem hozhattunk be kozmetikai dolgokat, csak nagyon keveset, mint a fogkefe, a fogkrém, a fésű. A naptej itt nagyon fontos, 50-essel kentük magunkat minden nap. Ami rettentően hiányzott, a saját sampon és balzsam, nagyon sajnálom, mert van kedvenc márkám. A villában és a faházban is volt közös sampon, azt kellett használni. Ha kiesünk, annak azért van jó oldala is, mert jönnek vissza a saját dolgaink, a ruhák, a pipere holmik. Ilyenkor tehát az egyik szemünk sír, a másik nevet...

Hány olvasatlan üzeneted volt, amikor több hét után visszakaptad a telefonod?
Rengetegen írtak nekem, de nem számoltam. A születésnapom januárban van, akkor már nem volt nálam telefon, de még a műsorban sem voltam, így

Aztán pár nap múlva rájöttek, miért... Az Instagram-oldalamon nagyot nőtt a követőim száma, ezért nagyon hálás vagyok. Régen nem volt mindennapos, hogy posztolok, de ezzel is el kell kezdenem foglalkozni. A közösségi médiából csak a Facebookot, az Instát használom, a TikTokon gondolkodtam, majd meglátjuk, mi lesz belőle.