Cipő hangjával kezdi koncertjét a Republic

Boros Csaba (Republic)
Vágólapra másolva!
Másfél év kihagyás után Cipő hangjával kezdi meg a koncertezést a Republic. Boros Csaba, az együttes énekes-basszusgitárosa a Borsnak elmondta: őrzik néhai frontemberük lelki és szellemi örökségét.
Vágólapra másolva!

A nyitódal, a Fényes utakon most is Cipő, azaz Bódi László hangjával szólal majd meg Siófokon, június 5-én, mint ahogy a hanem a záró szám, A 67-es út is az övé. "Amíg az együttes létezik, addig Cipő a része marad Őrizzük lelki és szellemi örökségét. A Republic eseménydús nyár elé néz. Országszerte sok koncertet tartunk, amelyeken Cipő hangja is újra megszólal" - mondta Boros Csaba.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A Republic énekes-basszusgitárosa azt is elárulta, hogy már nagyon várják a szombati koncertet, ami több meglepetést is tartogat, például a New Level Empire együttes énekesével Újvári Zoltánnal együtt szólaltja meg a Valódi című közös szerzeményüket.

"Korábban folyamatosan abban éltünk, hogy koncerteztünk. Azután az egyik pillanatról a másikra ez megváltozott" - fogalmazott a zenész, aki az elmúlt másfél évben folyamatosan reménykedett abban, hogy hamarosan színpadra állhatnak.