Gyerekkori élmények ihlették a Kelemen Kabátban slágerét

Horváth Boldizsár, a Kelemen Kabátban frontembere
Horváth Boldizsár, a Kelemen Kabátban frontwembere ad interjút 2017 augusztus 24-én
Vágólapra másolva!
A Duna Televízió Ridikül című műsora júniusban nyárra hangolódó, színes témákkal várja a nézőit. A legutóbbi adásban a Kelemen Kabátban zenekar frontembere, Horváth Boldizsár mesélt gyerekkori, vakációs élményeiről, de kivételesen az apaság témája kapcsán is megnyílt. Az énekes Dióssy Klári műsorvezetőnek elárulta, hogy szülőként milyen elveket követ és miket tart fontosnak a gyermekneveléssel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A jó idő beköszöntével a vakáció kerül a középpontba a közmédia több magazinműsorában. Többek között a tökéletes grillételek titkai, a várható nyári időjárás, tábori és gyerekkori emlékek elevenedtek meg az elmúlt hetekben a Duna Televízió Ridikül című műsorában. A legutóbbi adásban a népszerű popformáció, a Kelemen Kabátban énekes-frontembere, Horváth Boldizsár vendégeskedett, aki elárulta, hogy a Maradjatok gyerekek című slágerét milyen személyes élmények ihlették.

Felnőttként is gyakran járok vissza ezekre a helyekre a megnyugtató, ihletett hangulatuk miatt" – nosztalgiázott az énekes, aki fontos feladatának tartja, hogy kisfiával is megismertesse hazánk természeti értékeit.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A családi bográcsozások, a gyerektársaság, a rokonok és a barátok nagyon meghatározó emlékeket jelentenek számomra. A közösen eltöltött idő, kikapcsolódás és a természeti csodák értékét én is próbálom átadni a következő generációnak, a kisfiamnak" – tette hozzá Horváth Boldizsár, aki szerint a városi gyerekeknek különösen fontos, hogy időnként megízleljék, milyen vidéken, a természetben lenni.