Két és fél év börtönt kért az ügyészség Berki Krisztiánra

berki krisztián
Vágólapra másolva!
Újabb tárgyaláson van túl Berki Krisztián, akit azzal vádolnak, hogy 2018-ban büntetőfékezett egy busz előtt. A celeb megint kijelentette, hogy nem bűnös, és kérte, adják vissza a jogosítványát, mert anélkül nem tudja iskolába vinni a kislányát.
Vágólapra másolva!

Újabb tárgyaláson van túl Berki Krisztián, a celeb azt állítja nem bünető fékezett - írja a Life.hu a Blikk cikke alapján. A celeb még 2008-ban okozott balesetet, amikor hirtelen fékezett egy busz előtt, ami aztán belehajtott az autójába. Berki azóta is próbálja kimagyarázni, hogy miért fékezett, de a hatóságokat nem tudja meggyőzni:

az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kér rá.

Berki Krisztián állítja, nem büntetőfékezett Forrás: .instagram.com/berkikrisztian

A cikk szerint a pénteki tárgyalásra több tanút is beidéztek, többek között Berki feleségét is,

Berki Mazsi azonban nem jelent meg a bíróságon.

Ha Berki elismeri a bűnösségét, 2 év 6 hónap szabadságvesztést kaphat és a büntetés kétharmadának letöltése után helyezhetnék feltételesen szabadlábra. Emellett három évre eltiltanák a vezetéstől és a közügyektől is.

Berki Krisztián a tárgyaláson

újra kijelentette, hogy nem vallja bűnösnek magát.

Mivel Berkinek jelenleg nincs jogosítványa, a bíróságon azt is jelezte, szeretné kérvényezni azt. Hiszen felesége várandós, és autó nélkül nem tudja iskolába vinni a kislányát sem, aki több mint 50 kilométerre lakik tőle.

Az ügyben a következő tárgyalás júliusban lesz.