Szabó Győző 18 év együttlét, 7 év jegyesség után elveszi Rezes Juditot

Rezes Judit, Szabó Győző
Vágólapra másolva!
Szabó Győző és Rezes Judit már 2003 óta együtt vannak, két gyerekük is született – az esküvőre azonban még nem került sor közöttük.
Vágólapra másolva!

Szabó Győző már hét éve megkérte Rezes Judit kezét, de az esküvő eddig elmaradt – idén azonban talán már sor kerülhet rá.

"Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk" – kezdte Győző a Blikknek.

Rezes Judit és Szabó Győző Forrás: Facebook

"Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhető, hogy csak ősszel, vagy ha esetleg nagyon összejön az élet, akkor jövő tavasszal. A lényeg, hogy magunkat ismerve néhány hét alatt összehozzuk" – magyarázta a színész, aki az első esküvőjét sem bonyolította túl, most sem akar nagy felhajtást.

Rezes Judit még hozzátette, hogy a nagyanyja 98 éves, de mindenképp szeretné, ha ott lenne az esküvőn. "Hatalmas öröm, hogy megérte a két dédunokája születését, jó lenne, ha ott lenne velünk a nagy napon, és osztozna a boldogságban" – mondta.