Ördög Nóra elárulta, miért sokkal jobb a Bakony mint Thaiföld vagy Srí Lanka

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A Bakonyban készült a TV2 legújabb műsora, Ördög Nóra pedig ingázott az otthona és a forgatási helyszínek közt. A hosszú, többórás utak alatt igyekezett úgy megszervezni a szabadidejét, hogy a szakmai elfoglaltságok mellett minél többet lehessen gyerekeivel, Micivel és Vencellel.
Vágólapra másolva!

"Igyekeztem hasznosítani az autóban töltött órákat. Amit lehetett, telefonon intéztem, és gyakran nem is volt elég a napi 4 óra, hogy a teendő listám végére érjek. Nem tagadom, hogy napi közel 400 km-t vezetni nagyon fárasztó volt, de ezért cserébe nem kellett a gyerekeimet kivenni az iskolából és kibillenteni őket a kis napi rutinjukból. Ez így tehát nem is volt áldozat számomra. Reggelente el is tudtam őket indítani, és úgy jöttem el a forgatásra. Ha éppen nem is én vittem őket a suliba, mégis én ébreszthettem, én készítettem ki a ruháikat, én adtam nekik reggelit, raktam össze a hátizsákjukat. Fontos volt, hogy így tudtam elindulni a forgatásra" - mesélte Ördög Nóra a Metropolnak.

Forrás: Ördög Nóra, Instagram

A műsorvezetőnő azért is örül a Totem műsorvezetésének, mert nem kellett külföldre utaznia a családjával egy színvonalas és izgalmas produkció miatt."Ha külföldre utaztunk volna, onnan nem tudtam volna esténként hazajárni, így ez kivitelezhetetlen lett volna, de itt be tudtam vállalni az ingázást" - tette hozzá. Ördög Nórát az Origo is meglátogatta a forgatási helyszíneken, a cikket itt olvashatja.