A Playboynak vetkőztek, utána mentek a tévébe

Pamela Anderson
- Erika Eleniak
- Anna Nicole Smith
Vágólapra másolva!
A Playboynak ma már nincs akkora befolyása, fénykorában azonban számos modell karrierjének adott komoly lökést, több playmate a képernyőn is talált munkát színésznőként, műsorvezetőként, realitysztárként. Pamela Anderson vagy a Baywatchban szintén látott Erika Eleniak pályája is a magazintól indult, de kevésbé ismert eseteket is felelevenítünk.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Henning Kaiser

A színésznő neve összeforrt a Playboyjal, hisz senki más nem szerepelt annyiszor a magazin címlapján, mint ő: az utolsó vetkőzős számot is vele adták el, akkor jelent meg tizennegyedik alkalommal a borítón. Már 1989 októberében fotózták egyébként a lapba, de meztelenül csak 1990 februárjában, az első mellműtétje után mutatkozott – amivel el is érte, hogy felfigyeljenek rá. 1992-től a Baywatchban kapott komoly szerepet – 110 epizódban játszotta C. J. Parkert –, majd a V.I.P. – Több mint testőrben, illetve a Felpolcolva című szériában is számítottak rá.

Erika Eleniak

Forrás: NBC

Szintén a Baywatchból emlékezhetnek a nézők Eleniakra, aki 1989 és 1992 között, 45 epizódban alakította Shaunit, az ikonikus piros fürdőruhában sok férfi kedvencévé vált. A kilencvenes években olyan filmekben játszott egymás után, mint az Úszó erőd, a Beverly Hill-dili vagy a Díszkíséret, de pár éves szünetekkel a mai napig foglalkoztatják: a készülő Marilyn Monroe Back?-ben például Marilyn Monroe szerepét bízták rá. Bár már gyerekként láthattuk az E.T. A földönkívüliben, igazán csak 1989-es Playboy-címlapja után kapták fel.

Anna Nicole Smith

Forrás: AFP

A 2007-ben meghalt modell először 1992-ben jelent meg a Playboy címlapján, 1993-ban pedig már az év playmate-jének választották – ami rengeteg munkát hozott neki, olyan divatcégeknél is, mint a Guess vagy a H&M. Smith aztán nemcsak modellkedett, de színésznőként is megjelent olyan produkciókban, mint A nagy ugrás, a Csupasz pisztoly 33 1/3: Az utolsó merénylet vagy az Ally McBeal, miközben 2002 és 2004 között saját show-ja is ment The Anna Nicole Show címmel.

Lapozzon, jönnek a kevésbé ismert sztorik!