Kanye West egy világhírű modellre cserélte Kim Kardashiant

A világ mindenkori legdrágább esküvői, Kim Kardashian és Kanye West
Kanye West and Kim Kardashian attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California.
Vágólapra másolva!
A válófélben lévő Kanye West a 44. születésnapját Irina Shaykkal töltötte Franciaországban. Hivatalosan nincsenek még együtt, de határozottan alakul közöttük valami.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian férje, Kanye West a 44. születésnapját már Irina Shaykkal töltötte Franciaországban, ráadásul magánrepülővel vitte oda az orosz modellt, Bradley Cooper volt szerelmét – írja a People magazin.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa
Irina Shayk Forrás: NORTHFOTO/Intimissimi via Bestimage/Intimissimi Via Bestimage

A lapnak a pár egy ismerőse azt mondta, hogy hivatalosan még nem randiznak, de "mindketten érdeklődnek egymás iránt". Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem lehet tudni, mindenesetre három éjszakát már együtt töltöttek a provence-i Villa La Coste-ban.

A TMZ szerint a rapper és a modell kapcsolata régebbi is lehet, DMX áprilisi halála után ugyanis Shayk már azelőtt viselte a West által tervezett emlékpólót, hogy az kikerült volna a piacra.