Magyar sztárok, akik nehéz körülmények közt, szegénységben nőttek fel

Gömöri András Máté, Caramel, Majka, Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Ma már jó anyagi körülmények közt élnek, sikeresek, boldogok és mindenük megvan, de gyerekként nem volt könnyű az életük: Carameléknél sokszor ételre sem volt pénz, Liptai Claudia egy penészes pincében nőtt fel, Gömöri András Máté egy áram nélküli házból járt iskolába, Tóth Vera pedig még akkor is nehéz körülmények közt élt, mikor bekerült a Megasztárba. Nézze meg, mely magyar sztárok törtek ki a kilátástalan szegénységből!
Vágólapra másolva!

Gömöri András Máté

A színésznek nem volt könnyű gyerekkora, erről hosszú évekig nem beszélt, de néhány hete őszintén mesélt arról, hogy milyen körülmények között nőtt fel.

Később voltak kollégák, akik azon röhögtek, hogy azt mondtam, testépítő leszek... Na, mi vicceset mondjak még?" - kérdezte egy bejegyzésében nemrég, utalva arra, hogy a szakmája mellett testépítő-versenyeken is szépen szerepelt az elmúlt időszakban.

Majka

A műsorvezető Ózdon nőtt fel, az ideje nagy részét az utcán töltötte a barátaival. "Panelgyerekek voltunk, és kisebb hadsereget verbuváltunk délutánonként, aztán a szüleim válása után elköltöztünk Ózd másik részére. Ekkor baráti társaságot is váltottam, és az új társaság, így visszagondolva, nagyon veszélyes csapat volt. Mára a kilencven százalékuk ki-be jár a börtönből, sokan életellenes bűncselekmények miatt" - árulta el.

Elmondta azt is, hogy múltjának rázósabb időszakai még ma is előbukkannak az emlékeiben, ilyenkor szorongás fogja el. Szerencsésnek érzi magát, hogy képes volt kitörni, és karriert építeni.

és visszakerülni oda, ahonnan jöttem" - tette hozzá.

Tóth Gabi és Tóth Vera

A Tóth testvérek a Megasztárnak köszönhetően váltak ismertté, gyerekként vidéken, szegényes körülményes közt éltek. Korábban azt mondták, hogy megszokott volt náluk sokáig, hogy az egész család ugyanabban a kád vízben fürdött le esténként, hogy spóroljanak. Sokszor a karácsony is csak a szeretetről szólt, mert nem volt pénzük ajándékokat venni.

Nem nőttem fel színházban, nem láttam senkitől sem, hogy kell a színpadon létezni, csak úgy jött valahonnan a képesség" - írta nemrég egy bejegyzésében Tóth Vera.

"Bár a tehetség nem volt még önmagában elég, simán elkallódhattam volna, de tudtam, hogy ez nem az én sorsom. Nem voltunk pozícióban, nem voltak kapcsolataink, a Megasztárba pedig ugyanazzal az eséllyel indultam anno, mint bárki más, sőt...

Dér Henivel és Szabó Leslie-vel éltünk egy romos, belvárosi bérlakásban, a Megasztárt megelőző elődöntős felkészülés során, miután a selejtezőbe kerültünk. Erre futotta. Tél volt, nem volt fűtésünk. Emlékszem, Henivel egy 5 fokos lakásban, dunyha alatt dideregtünk este, elalvás előtt, majd másnap mentünk a próbákra. Kemény volt, de csodás időszak is egyben. Nem hittük el, hogy sikeresek leszünk, de valamiért mégis mentünk, csináltuk" - árulta el.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!