Sztárok, akiket gyerekként sokan utáltak az iskolában

Jennifer Lawrence, Jason Segel, Victoria Beckham
Vágólapra másolva!
Nehogy azt higgyük, hogy minden sztár már az iskolában népszerű volt, némelyikük talán pont azért emelkedett ki később a tömegből, mert gyerekként nem találta a helyét a többiek között. Sokan furán viselkedtek, különcök voltak, kiközösítették, gúnyolták őket a társaik: többek között Jennifer Lawrence, Lady Gaga, Victoria Beckham és Jason Segel is mesélt erről.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lawrence

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Az Oscar-díjas színésznő kisebb gyerekként még iskolát is váltott többször, mert „néhány lány annyira gonosz volt" vele – árulta el már sztárként. A középiskolát már valamivel jobban élte meg, mert addigra megtanulta, hogy ne törődjön mások véleményével. „Volt egy lány, aki odaadta nekem a szülinapi meghívóit, hogy osszam szét az osztályban, de engem nem hívott meg. Ráköptem a meghívókra, aztán bedobtam a kukába. Ne foglalkozz a r*bancokkal! Ez egy mottó is lehetne, hiszen annyi ilyen emberrel találkozol az életed során" – mondta Lawrence.

Lady Gaga

Fotó / AFP

Talán nem meglepő, hogy a későbbi Lady Gagát – akkor még Stefani Germanottát – is piszkálták a társai az iskolában, hiszen már akkoriban kísérletezgetett azzal, hogy másképp nézzen ki, mint a többiek. „Gúnyoltak, hogy csúnya vagyok, nagy az orrom, idegesítem őket. Furán nevetsz, fura vagy, miért énekelsz állandóan, miért vagy úgy beleb*zulva a színházba, miért sminkeled magad olyan furán, állandóan ezek mentek. Néha be se akartam tenni a lábam az iskolába" – mesélte egyszer a Rolling Stone-nak.

Victoria Beckham

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az énekesnő és üzletasszony az önéletrajzában is írt arról, hogy mennyire nehezen viselte az iskolás éveket, 2007-ben pedig az Elle-nek is mesélt a gyerekkoráról: „A többi gyerek szó szerint sárral dobált, én meg csak álltam ott egyedül. Senki nem védett meg, nem voltak barátaim. Lökdöstek, azt mondták, meg fognak verni suli után, üldöztek hazáig. Szörnyű volt az egész iskoláskorom. Próbáltam barátkozni, de valahogy nem illettem közéjük, így megtartottam magamat magamnak" – mondta.

Jennifer Garner

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Ben Affleck volt felesége 2019-ben már a People magazin szépséggel foglalkozó számában pózolt a címlapon, a háttérsztoriból azonban kiderült, hogy korántsem tartotta mindig szépnek magát – ahogyan gyerekként a kortársai sem. „Egy igazi különc voltam, sosem voltam igazán népszerű. Az a lány voltam, akit mindig utolsónak választottak a csapatba a játékoknál. Sosem tudtam kiválasztani a megfelelő ruhákat, és volt bennem valami velem született furcsaság" – mesélte.

Jason Segel

Forrás: AMC

Az Így jártam anyátokkal Marshallja egyszer az MTV-nek mesélt arról, hogy miként bántak vele a gyerekek a középiskolában: „193 centi magas voltam, és körülbelül 45 kiló. A srácok gyakran körbeálltak, aztán amíg az egyikük a hátamra ugrott, addig a többiek azt kiabálták, hogy lovagold meg a mamlaszt" – magyarázta. A magassága azért jól is jött, 1996-ban és 1997-ben is benne volt az iskolai kosárlabdacsapatban, amely bajnok lett Kalifornia államban.

Lapozzon, tudunk még pár sztárról, aki nem volt népszerű az iskolában!