Egy autóban szülte meg kislányát az ismert színésznő

Amazon Studios Golden Globes After Party - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Patrick J. Adams and Troian Bellisario attend the Amazon Studios Golden Globes After Party at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Jerod Harris/Getty Images/AFP (Photo by Jerod Harris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kalandos módon szülte meg második gyerekét a Hazug csajok társasága sztárja, Troian Bellisario: mivel a kórházig már nem jutottak el, a parkolóban adott életet a babának.
Vágólapra másolva!

Májusban született meg Troian Bellisario és a szintén színész Patick J. Adams második kislánya, Elliot Rowena Adams, amiről most a Katie's Crib című podcastban meséltek a szülők.

Patrick J. Adams és Troian Bellisario Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Jerod Harris

Mint kiderült, a kórházig már nem jutottak el, így a kislány a kórház parkolójában, még a kocsiban született meg. Adams hiába jelezte egyből a biztonsági őrnek, hogy szükség lenne egy tolószékre meg egy orvosra, mire visszaért a feleségéhez, az már négykézláb volt a kocsiban, és arra kérte a férjét, hogy húzza le a nadrágját.

Adams ekkor meglátta a baba fejét is, így végül ő segítette világra. "Nem volt idő pánikolni, valahogy kezelni kellett a helyzetet. Életben van, jól van, lélegzik: csak ez számított" – mesélte az apa.