American Horror Stories (július 15., FX/Hulu)

Az Amerikai Horror Storyból nemcsak a tizedik évad érkezik, de jön egy új sorozat is, amelynek nem véletlenül hasonló a címe. Az American Horror Stories az antológián belül is egy antologikus spin-off lesz, vagyis a nézői nemcsak minden évadban, de minden epizóddal új, az előzőtől független történetet kapnak. Jó néhány részben az anyasorozatban látott sztárokra is számíthatunk, a rajongók vélhetően nem fognak csalódni.

Turner & Hooch (július 16., Disney+)

Tom Hanks 1989-es vígjátékából, az Egyik kopó, másik ebből készített sorozatváltozatot Matt Nix, a Minden lében négy kanál és a The Gifted – Kiválasztottak alkotója. Hanks egykori karakterét ezúttal a Drake és Josh egyik címszereplője, Josh Peck alakítja, az eredeti film alapsztorija azonban nem változik sokat: egy nyomozó örökbe fogad egy neveletlen és nem túl előnyös külsejű kutyát, hogy a segítségével megtaláljon egy gyilkost.

Reservation Dogs (augusztus 9., FX/Hulu)

A cím a Kutyaszorítóban eredeti címére, a Reservoir Dogsra utal, csak éppen a főszereplő fiatalok itt indiánok, rezervátumban élnek a vidéki Oklahomában – ahol nemcsak bűntényeket követnek el, de küzdenek is a komolyabb bűnök ellen. Komédiáról van egyébként szó, a Jojo nyuszi Oscar-díjas író-rendezője, Taika Waititi a Four Sheets to the Wind és a Mekko író-rendezőjével, Sterlin Harjóval állt össze a projektre.

Nine Perfect Strangers (augusztus 18., Hulu)

Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságok után az azt jegyző írónő, Liane Moriarty másik regényét, a Kilenc idegent is adaptálta a képernyőre – sőt produceri teendői mellett szerepet is vállalt benne Melissa McCarthy, Luke Evans, Bobby Cannavale és Michael Shannon oldalán. A történet kilenc idegenről szól, akik eredetileg egy terápiára fizettek be, de hamar rá kell jönniük, hogy egy őrült kísérlet alanyai lettek.

Only Murders in the Building (augusztus 31., Hulu)

Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez a főszereplői a tízrészes vígjátéksorozatnak: három idegent alakítanak, akik megszállottjai a krimiknek, a szövevényes bűnügyeknek – mígnem maguk is belekeverednek egybe. Martin a szériát alkotóként is jegyzi a Grace és Frankie írójával, John Hoffmannal közösen, visszatérő szereplőként pedig egy másik neves komikussal, Nathan Lane-nel is találkozhatunk majd.