Már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől - ezt Rékasi Károly vallotta be, amikor őszintén beszélt élete legnehezebb időszakáról.

"Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni. Pontosan tudom, hogy egy idő után teljesen alkalmatlan leszek a színpadi munkára. (...) Ha az álomnak vége szakad, akkor is kell, hogy legyen valami, ami értelmet ad az életemnek, és épp ezt a valamit készítem elő. (...) Egy vega-vegán konyhát nyitok egy kiváló barátommal. (...) Már a hely is megvan. A főváros szívében" - árulta el Rékasi Károly színész, amikor a szakmáról és színészi pályájáról kérdezték. A Bors a színésszel megjelent interjút szemlézve azt írja, bár a színész továbbra is színpadon áll, tudja: a motorbalesete következtében a fizikuma miatt idejekorán szakítania kell majd a szakmájával, így új értelmet keres az életének.

"A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból. El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől, de végül megálltam..Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék. Úgy képzeltem, mindenki más fiatal, és talpra tud majd állni, de ő nem. (...) Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai" - vallotta be.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!