Fehérneműs fotózást vállalt a terhes Sáfrány Emese - képek

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Hamarosan megszületik Sáfrány Emese kisfia.
Vágólapra másolva!

"Szerintetek a terhesség alatt egy nő tud nőies és vonzó maradni? Vagy ez az időszak teljesen másról szól? Nagyon érdekes felvetés számomra is. Én azt gondolom, hogy igen tud, ha nem is ez a legfontosabb életünk ezen szakaszában, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben ugyanúgy fontos, hogy megéljük a nőiességünket várandósság alatt is. Tényleg hangsúlyozom, számomra ez egy pici plusz energiaráfordítást, és énidőt jelent, de pont ennyi szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak érezzem magam. Mindemellett ebben az időszakban is ugyanolyan fontos, hacsak nem fontosabb, mint máskor, hogy a párom elismerően megdicsérjen és visszajelzést kapjak tőle" - árulta el.

"Korábban sokkal többet jártam például sportosabb ruhában, most pedig, amikor tehetem, igyekszem csinosabban felöltözni, ugyanúgy figyelni a terhesség alatt az arc-, bőrápolásra, valamint a táplálkozásra is.

de hiszem, hogy nagyban hozzájárult a kiegyensúlyozottságomhoz az, hogy nőként jól érzem magam bőrömben" - írta új, fehérneműs képei mellett.