Béres Alexandra házasságának jót tett a karantén miatti összezártság

Béres Alexandra
Vágólapra másolva!
Sok párnak nem tett jót a karantén miatti összezártság, ám Béres Alexandráéknál ez másképp történt. Családként még jobban összekovácsolódtak, és a férjével sem sínylette meg a kapcsolatuk ezt az időszakot.
Vágólapra másolva!

"Minden szomorúsága mellett mi, mint család, imádtuk a karantént. A férjemmel kaptunk a lányokból másfél évet, amikor nagyon szorosan együtt lehettünk velük. Kisgyerekkorban szerintem szuper dolog, hogy a szülők nem szaladnak a munkájuk után, hanem kénytelenek egy kicsit lelassítani. Sok szép közös élményünk volt, amit lehet, nem tudtunk volna megélni, ha nincs a bezártság" - mondta a sportoló a Borsnak.

Forrás: Béres Alexandra / Instagram

"Idén lesz a 25. házassági évfordulónk, de 27 éve ismerjük egymást. Több mint 10 éve azt mondtuk egy kirándulás alkalmával, amikor Comóban jártunk, hogy ide jöjjünk majd el az ezüstlakodalmunk alkalmából. Akkor még nevettünk ezen, de most eljött ez a pillanat. És, hogy mi a titkunk?

Kell, hogy értsük a másik gondolatmenetét, és úgy is együtt tudjunk haladni az úton. Krisztián abszolút partner ebben" - tette hozzá.

"Amikor a lányok velünk vannak, csak velük foglalkozunk, mert nagyon nagy figyelmet igényelnek. Így, ha kettesben akartunk maradni, korábban az édesanyám vigyázott rájuk. Sajnos közben elveszítettük őt, így most a húgommal van Flóra és Panna a saját két gyereke mellett. Ám ez kölcsönös, ha ők szöknének el a férjével egy kis időre, akkor meg én vigyázok az ő gyerekeire" - árulta el.