Első terhességéről mesélt a Jóban Rosszban színésznője

Bugár Anna
Vágólapra másolva!
Bugár Anna és férje már karácsonykor arra gondoltak, hogy milyen jó lenne, ha már a következő szentestén hárman lennének. A vágyuk hamar teljesülni is látszik, hiszen a színésznő első babájukat várja.
Vágólapra másolva!

"Azt hiszem a várandósság kilenc hónapja arra is szolgál, hogy mindketten felfogjuk: ez a csoda valóban megtörténik velünk.

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki angyalkommunikációval foglalkozik, és vele is beszélgettünk erről. Az angyalkám is üzente nekem, hogy valaki nagyon várja már ott fent, hogy megszülethesssen" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Bugár Anna/Instagram

"Csak azt kívánom, hogy egészséges legyen és amennyire lehet, szeretetteljes helyzetben tudjon a világra jönni. Remélem, minden simán és a maga ritmusában megy majd. Ez egy csodálatos állapot, de érzem magamon, hogy nem vagyok egyedül, és nem csak nekem, ha neki is szüksége van energiára. Nem nevezném terhesnek a dolgot, de valóban egy más állapot. Atti nagyon empatikus és figyelmes velem, viszont természetesen kezeli a helyzetet és nem esik túlzásba. Hozzá hasonlóan én is próbálok két lábbal a földön maradni" - részletezte.