Üzenhetnek a magyar válogatottnak a Kossuth Rádió hallgatói

Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, edzés, magyar válogatott, Telki, 2021.06.13.
Vágólapra másolva!
Kemény ellenfelekkel kell megküzdenie Magyarország válogatottjának a futball Európa-bajnokságon. Minden biztatásra szüksége lesz a csapatnak, a Kossuth Rádió ezért összefogásra buzdít és arra kéri a hallgatókat, üzenjenek a nemzeti tizenegynek az éteren keresztül.
Vágólapra másolva!

Június 11-én vette kezdetét a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyet Magyarországon kizárólag a közmédia csatornái közvetítenek. Ismét szurkolhatunk hazánk válogatottjának, ráadásul Budapest is a rendező városok között van, ez pedig még közelebb hozza a fociélményt.

Kell minden biztatás, ezért a Kossuth Rádió összefogásra buzdít. Arra kérjük hallgatóinkat, hogy küldjenek üzeneteket hangpostánkra a magyar játékosoknak a sorsdöntő összecsapások előtt, mi pedig eljuttatjuk ezeket a fiúknak" – mondta kezdeményezésükről Deák Horváth Péter, a sportszerkesztőség munkatársa.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A magyar válogatott az F-csoportban küzd a továbbjutásért olyan csapatokkal, mint a regnáló világbajnok franciák, az aktuális Európa-bajnok portugálok, illetve a német válogatott, amely a 2014-es világbajnokság győztese. Az Eb-szereplést kedden, június 15-én kezdi meg a magyar válogatott 18 órától Portugália ellen. Üzenni tehát már most is lehet, de a Kossuth Rádió minden mérkőzés előtt várja a buzdító jókívánságokat a 06-1/759-6700 és a 06-30/759-6700 telefonszámokon.