Gabriela Spanic öt év után találkozott újra az apjával

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic fél évtized után ölelhette újra magához édesapját. A rákból felépült Casimiro papa Mexikóban látogatta meg a lányát és unokáját.
Vágólapra másolva!

Évtizedekkel ezelőtt nehéz döntést hozott Gabriela Spanic: karrierje miatt hátrahagyta szülőföldjét, Venezuelát, az ott élő szüleit, és kisfiával Mexikó felé vették az irányt. Édesanyja, Norma nem sokkal később követte lányát és unokáját, Gaby édesapja, Casimiro azonban súlyos betegsége és a kezelések miatt Caracasban maradt.

A család örökre kettészakadt. Casimiro papa az interneten keresztül láthatta szeretteit, akik mindvégig azért dolgoztak és imádkoztak, hogy a családfő mielőbb felépüljön a rákból. Legutóbb 2016-ban ölelhették át egymást – derült ki egy Twitter-bejegyzésből –, amikor az egész család Horvátországba, Casimiro szülőhazájába utazott, hogy együtt ünnepeljék meg a súlyos beteg családfő születésnapját - írja a Bors.

Spanic az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy ő és gyermeke öt év után újra találkozott a papával. Casimiro Mexikóban látogatta meg a lányát és unokáját. "Nagyszerű ember, nagyon sok mindenre tanított meg. Ha újjászületnék, arra kérném Istent, hogy ő legyen újra az apukám. Már majdnem öt éve nem láttam" - írta a képhez.