Négy napon át ünnepelte 94. születésnapját Baranyi László

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Négy napon át tartott a Família Kft. legendás nagypapájának, Baranyi Lászlónak a születés- napja. A 94 éves színművész először a családdal, majd a barátokkal ünnepelt.
Vágólapra másolva!

Június 14-én töltötte a 94. életévét Baranyi László. A színművészt évfordulója alkalmából is olyan nagy szeretet vette körül, mint amikor januárban koronavírus miatt kórházba került. "Negyedik napja ünnepelünk. A lányom pedagógus, elfoglalt, még nem kezdődött meg a nyári szünet, ezért múlt héten pénteken jött össze náluk, Keresztúron a szűk család, a feleségem, a lányom, az unokám és én. Felidéztük a sok szép közös emlékeket, a drága édesanyámat, aki majdnem színésznő lett, tőle örököltem a tehetségemet, de apám választás elé állította, döntsön a színház vagy a család között – emlékezett vissza a Bors megkeresére.

MTI

"Szombaton Icuka járt nálunk a Mikroszkóp Színpadról, és egy hatalmas, legalább tizenöt személynek is elegendő tortával lepett meg. A házból Marika, és az egyik kedves lakótárs, Anettka a férjével és a kislányával köszöntöttek. Vasárnap pedig összejött a hatalmas baráti körünk. Közel húszan voltunk, és régi szokás nálunk, hogy ilyenkor találkozunk. Paprikás csirke készült, óriási tortát kaptam, és a koccintás sem maradt el, de visszafogtam magam" - mondta.

"Reggel a Mokkában vendégeskedtem, ott is nagyon kedvesek voltam velem. Fürdök a szeretetben, mint egy aranyhal.

De itt sem volt vége, mert hétfő délután a József Attila Színházba voltunk hivatalosak a záró társulati ülésre, ahol a születésnapomról is megemlékeztünk, ők sem feledkeznek meg soha rólam" - tette hozzá.