Segítség nélkül lábra sem tud állni Zámbó Jimmy édesanyja

Zámbó Árpy
Vágólapra másolva!
Az otthonában lábadozhat két hónap kórházi kezelés után Zámbó Jimmy édesanyja. A 95 éves Anna néninek csípőműtéte volt, ami ugyan jól sikerült, de a felépülés nehezen megy.
Vágólapra másolva!

"Eléggé legyengült, de az egész család azon van, hogy megerősödjön. A múlt héten végre a kórházat is elhagyhatta, az otthoni környezet erőt fog neki adni, ráfér, hiszen sokat fogyott, hetek óta az ágyhoz van láncolva" - árulta el a Blikknek Zámbó Tihamér. "Nem tett jót neki a sok fekvés és egy ideig még biztosan ágyban is marad, ugyanis nem tud felállni, csak segítséggel. Minden nap jár hozzá gyógytornász, hosszú lesz a felépülés, ezt ő is tudja és elfogadja" - tette hozzá.

Zámbó Árpy az édesanyjukkal Forrás: Zámbó Árpy/Bors

Tihamér elárulta, édesanyja jól viseli a nehéz időszakot, csak akkor nyűgös kissé, ha egyedül van. "A feleségem és a nővérem megy hozzá reggel, délben, este, hogy ellássák. Emellett füstöl a telefonja, hívják a baráti, sokan szeretik őt. Ő is azon van, hogy minél előbb talpra álljon, hiszen eddig teljesen önellátó volt, nem szereti, ha másokra van utalva" - mondta.