Továbbra is elérhető Erdélyben az M4 Sport

Spanyolország - Svédország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, E csoport, Estadio de La Cartuja, Sevilla, 2021.06.14.
SEVILLE, SPAIN - JUNE 14: Jordi Alba of Spain battles for possession with Marcus Berg of Sweden during the UEFA Euro 2020 Championship Group E match between Spain and Sweden at the La Cartuja Stadium on June 14, 2021 in Seville, Spain. (Photo by Marcelo Del Pozo - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az erdélyi nézők visszajelzése alapján úgy tűnik, Romániában nem minden szolgáltatónál érhetők el a közmédia által sugárzott tartalmak.
Vágólapra másolva!

A beérkezett panaszokra reagálva a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a technikai feltételeket már korábban megteremtette, az Európa-bajnokság előtt megkötött szerződése a határon túli magyar tévénézők számára is lehetővé tette, hogy kábelen történő továbbközvetítés keretében követhessék az idei kontinensviadal alatt az M4 Sport élő közvetítéseit.

Forrás: Getty Images/Marcelo Del Pozo

"A szerződéses és a technikai feltételeit is megteremtettük annak, hogy a magyarság által várt mérkőzést kábelen Erdélyben és Felvidéken is láthassák a nézők. Ezért aki rendelkezik a megfelelő előfizetéssel, ennek ellenére mégsem tudja nézni az M4 Sport közvetítéseit, nagyon kérjük, a televíziós szolgáltatójánál jelezze és érdeklődjön" - mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

A magyar fél részéről tehát továbbra sincs akadálya annak, hogy a Romániában élő határon túli magyarok is követhessék az M4 Sport műsorait - tudatta az MTVA.