A Jackass-filmek rendezője, Jeff Tremaine távoltartási végzést szerzett régi sztárja és barátja, Bam Margera ellen, aki halálosan megfenyegette őt és a családját.

Mint írtuk, a Jackass korábbi sztárja, a függőségével küzdő Bam Margera kiborult, hogy a negyedik Jackass-filmben már nem kapott szerepet, de szerinte több ötletét is felhasználták. A film rendezőjét, Jeff Tremaine-t és annak gyerekeit halálosan is megfenyegette, erre a rendező írásos bizonyítékokkal állt elő a bíróságon.

Bam Margera, Jeff Tremaine és Johnny Knoxville még 2003-ban, az első Jackass-film idejénForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Jurg Carstensen

Tremaine-nek már akkor garantálták a távoltartási végzést, amelynek értelmében Margera nem mehet 100 yardnál, nagyjából 90 méternél közelebb hozzá és a családjához, nem is veheti fel a kapcsolatot velük. Az ideiglenes végzést most meg is hosszabbították – azon a napon, amikor lejárt volna –, június 15-től számítva már három évre vonatkozik.