Távkapcsolatban él férjével a gyönyörű magyar modell

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Nem akart focistafeleség lenni és fiatalon házasodni Sydney van den Bosch, de 25 éves korában megismerte  Egerszegi Tamás futballistát.
Vágólapra másolva!

A napokban már a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték, melyen visszatértek oda, ahol három éve kimondták a boldogító igent. "Vannak olyan helyeink, ahova rendszeresen visszatérünk, ilyen Zalacsány, ahol az esküvőnk volt, avagy az olasz étterem, ahol Tamás megkérte a kezem. Ezek a mi randihelyeink" - árulta el a Blikknek Sydney, aki évek óta sokakat lep meg azzal, hogy távkapcsolatban él, a férje ugyanis vidéken, most épp Győrben focizik.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

"Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok. Tamást ráadásul a foci Eb miatt el is vesztettük egy kicsit" - tette hozzá, és a családalapításról is mesélt.

"Persze, szeretnénk majd gyereket. Tamás korábban szeretett volna harminc éves korára apuka lenni, ez azonban már nem következik be, hiszen nemsokára lesz a szülinapja. Jelenleg azonban annyi egészségügyi nyavalyám van, hogy ez egyelőre nem téma. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a családtól nem kapjuk meg akár naponta a kérdést" - árulta el.